Search Phillips' capabilities by:
Return to Jobs List

Pääkirjanpitäjä/Controller


Requisition Number: N/A

Region: Europe
Country: Finland
City: Kontiolahti

Responsibilities

Vastaat itsenäisesti yrityksen ulkoisen laskennan monipuolisesta tehtäväkentästä tilinpäätöksineen ja viranomaisilmoituksineen. Tehtäviisi sisältyy kuukausittaiset kirjaukset, täsmäytykset ja jaksotukset, maksatukset, alv-ilmoitukset, käyttöomaisuuskirjanpito, myyntireskontran valvonta, kassavirran hallinta, matkakorvausten maksatus, Intrastat-raportointi sekä tilinpäätöksen ja veroilmoituksen valmistaminen yhteistyössä Business Controllerin kanssa. Toimit myös M2 -matkalaskujärjestelmän pääkäyttäjänä ja avustat Business Controlleria myös sisäisessä raportoinnissa.

Qualifications - Education & Experience

Soveltuvan kaupallisen koulutuksen (esim. yo-merkonomi/tradenomi) lisäksi sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä mukaanlukien tilinpäätökset, tunnet kirjanpito- ja verolait sekä hyvän kirjanpitotavan

Qualifications - Skills & Competencies

. Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja analyyttinen. Microsoft Officen työkalut ovat sinulle tuttuja, varsinkin MS Excel, muiden käytössämme olevien järjestelmien (SAP, Basware IP, Opus Capita, M2) tuntemus katsotaan eduksi. Työskentelet tehokkaasti myös aikataulupaineiden keskellä ja olet joustava työaikojen suhteen tarvittaessa. Englantia käytät työkielenä sujuvasti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Controller Minna Havula, puh +358 50 406 4515.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.01.2018 mennessä osoitteella heta.lehvonen@phillipsmedisize.com. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”Pääkirjanpitäjä”.


 

close
Capabilities by Material